stoelmassage

Op zoek naar een stoelmasseur in Delft?

Dan ben je aan het juiste adres. Naast Tuina en Qi Gong verzorg ik ook stoelmassages bij bedrijven en scholen.

Zitten jij en je werknemers vele uren per dag achter een computer? En hebben jullie daardoor fysieke klachten? Of sta je voor de klas en kun je een moment van ontspanning wel gebruiken? Een goede stoelmassage voorkomt en vermindert stress- en houdingsklachten. Bovendien biedt de massage lichamelijk welbevinden, mentale ontspanning en persoonlijke aandacht.

Ook de Belastingdienst  ziet de voordelen van stoelmassages op het werk, als methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Daarom zijn ze fiscaal aftrekbaar.

Geïnteresseerd? Lees hieronder verder voor meer informatie. Of neem vrijblijvend contact op: 06 41543636.

Fiscaal aftrekbaar zei je?

Jazeker. Stoelmassages zijn voor bedrijven fiscaal aftrekbaar als aan de volgende criteria wordt voldaan: de stoelmassage is opgenomen in het Arboplan; de massage wordt tijdens werktijd uitgevoerd; en de werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Wat houdt een stoelmassage in?

De stoelmassage vindt plaats bij jullie op het werk op een vooraf afgesproken tijd. Na inventarisatie van eventuele klachten worden rug, schouders, nek en armen behandeld. Dit duurt 15 tot 20 minuten. Er wordt op een speciale stoel over de kleding heen gemasseerd. Stoelmassage werkt preventief, maar mochten er al klachten zijn dan kan de massage daarop aangepast worden.

De stoelmassages vinden bij voorkeur plaats in een rustige, goed geventileerde ruimte.

Wat zijn de kosten?

De stoelmassage kost €65,- per uur exclusief BTW. Er geldt een minimum van 2 uur (ca. 6 behandelingen). Aanwezigheid van een massagestoel op locatie is niet nodig. Aan bedrijven en scholen buiten Delft worden reiskosten in rekening gebracht.

Waarom bij Natasja Roodbergen?

Omdat ik veel ervaring heb met masseren vanuit mijn praktijk en de opleiding tot Tuina Therapeut. Ik ben geschoold in Tuina therapie en Chinese Stoelmassage aan de Academie Bo Yi  in Zoetermeer, waar ik momenteel de aansluitende opleiding Chinese Kruiden studeer. Tuina werkt volgens dezelfde principes als acupunctuur, maar in plaats van naalden worden massagetechnieken toegepast. Met Tuina kan ik met name pijn-, stress en vermoeidheidsklachten goed behandelen.

De Chinese Stoelmassage die ik geef is gebaseerd op Tuina. De gebruikte massagetechnieken worden als heel ontspannend en activerend ervaren en werken dieper door dan bij gangbare massages. Iets voor jou? Lees hieronder  hoe anderen de stoelmassages ervaren.

Ben je enthousiast? Ik kom graag een keer proefdraaien. Neem vrijblijvend contact op: 06 41543636 of natasjaroodbergen@gmail.com.

Wat de mensen zeggen over de  stoelmassages:

“Heerlijk ontspannen, de hectiek van de dag even van je af laten glijden. Na afloop ben je ontspannen en heb je energie voor tien.” – N.

Toen ik mijn medewerkers vertelde dat er eens per week een stoelmasseur zou komen, vonden ze dat best een beetje raar. Inmiddels vechten ze om een plekje op de intekenlijst. Van een enkeling naar meer dan de helft van de medewerkers. Ik hoor dat ze de goede gesprekken met Natasja ook erg waarderen. En één van hen heeft nu minder last van RSI! Ik geniet zelf ook erg van de massages. Al met al een goede investering.” – Bob Rockland, partner bij CODE

“Met veel tijd op de stoel achter een bureau is het als programmeur belangrijk om niet te vergeten ook lichamelijk te ontspannen. Eens per week geniet ik van hoe Natasja de gespannen spieren in mijn rug en nek weer soepel masseert. Naast lichamelijk compleet te ontspannen voel ik me ook mentaal weer een stuk opgewekter na een sessie van een klein halfuur. Zo kan ik er weer voor een week tegenaan!” – F.