chinese massage

Wil je weten wat Tuina-therapie voor je kan doen?

Lees dan hieronder wat Tuina is en hoe het werkt.

Tuina is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG). Tuina-therapie kun je vergelijken met Acupunctuur, waarbij in plaats van naalden massagetechnieken worden toegepast. Met Tuina-massage kun je blokkades in het lichaam oplossen en zo de Qi en bloed doorstroming verbeteren. Tuina-therapie is zeer effectief voor het behandelen van klachten die te maken hebben met de wervelkolom, de gewrichten, spieren en pezen. Naast deze fysieke klachten kunnen ook klachten zoals vermoeidheid en stress goed met Tuina behandeld worden.

Hoe ziet een Tuina-massage eruit?

Tijdens de eerste afspraak zal ik je een aantal vragen stellen om de behandelstrategie te bepalen en de behandeling op jou af te stemmen. Ik kijk niet alleen naar je symptomen maar ook naar je situatie, leefstijl en emoties. We bekijken samen naar wat jou tegenhoudt om te herstellen en wat je zou kunnen veranderen om herstel in gang te zetten. De Tuina-behandelingen ondersteunen je in dit proces. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht. Bij een acute klacht zonder onderliggende disharmonie zijn één tot vier behandelingen waarschijnlijk voldoende, bij een chronische klacht is meer tijd nodig. Naast Tuina kan ik als het nodig is ook Cuppen en Moxa inzetten.

Kosten

Een Tuina-behandeling kost €55,- per uur.

Je kunt ook kiezen voor een preventieve stoelmassage van 20 minuten voor €25,-.

Ben je geïnteresseerd of wil je een afspraak maken? Je kunt me bereiken op 06 41543636 of e-mailen naar natasja@putizi.nl.