mini-lessen

Qi Gong mini-lessen

Wil je graag regelmatig even lekker bewegen en ontspannen, je lichaam én geest trainen? Ook dat kan in de Virtuele Theetuin. Een mini-les duurt een kwartier en is daardoor makkelijk in je dag in te passen. Je zult merken dat dit mini-momentje voor jezelf je heel goed doet!

Wil je een proefles meedoen? Ik hoor het graag! Via deze link kun je mee doen. Kom ruim op tijd, vijf á tien minuten voor de les, zo kun je ontspannen beginnen.

Abonnement mini-lessen Qi Gong
Online mini-lessen Qi Gong en ontspanning in de Virtuele Theetuin van Putizi.

Lesdagen:  Dinsdag & Donderdag
Tijden:  8:35-8:50,  10:00-10:15  en  12:45-13:00
Prijs maandabonnement*:
€ 18 per maand – voor 1x per week les
€ 32 per maand – voor 2x per week les
€ 45 per maand – voor 4x per week les

In deze mini-lessen van 15 minuten doen we fijne en eenvoudige Qi Gong-vormen of ontspanningssoefeningen. Zoals uitrekken en openen voor een fris begin van de dag of juist ontspannen en loslaten zodat je licht en moeiteloos je dag inwandelt. Een heerlijk moment van tot jezelf komen dat we samen delen. Na de les is er ruimte voor een verwarmend kopje thee in de Virtuele Theetuin. Als je meer wilt lezen over wat Qi Gong is en voor je kan betekenen dan kan dat via deze link. Zie agenda voor een overzicht van alle lessen.

Ben je geïnteresseerd,  heb je vragen of wil je een proefles meedoen? Je kunt mij, Natasja Roodbergen, bereiken op 06 41543636 of door te e-mailen naar natasja@putizi.nl.

Inschrijven
Wil je je direct inschrijven? Dat kan door mij een email te sturen, vermeld in je email: “aanmelding abonnement minilessen Qi Gong”, welk abonnement je kiest, je volledige naam en contact gegevens. Je krijgt dan van mij alle informatie die je nodig hebt om mee te doen! Wil je eerst een proefles doen? Ook dat kan door mij een email te sturen!

Wil je in een besloten groep mini-lessen volgen? Ik verzorg ook lessen en workshops op maat voor bedrijven, instellingen en particulieren. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar natasja@putizi.nl of door te bellen op 0641543636.

 

* Voorwaarden maandabonnement
Wil je een gemiste les inhalen? Dat kan binnen dezelfde kalendermaand. Het maandabonnement is een gemiddelde over een jaar. Hierin zijn de geplande schoolvakantieweken/vakantiedagen verrekend. Betaling bij voorkeur via automatische incasso. Doorlopend abonnement met opzegtermijn van 1 kalendermaand (opzeggen graag per e-mail). Indien je start halverwege een maand is de betaling voor die maand pro rato.

 


Wil je de mini-lesjes twee weken lang uitproberen? Dat kan met dit formulier: