theetuin

Virtuele Theetuin van Putizi

De Theetuin is een heerlijke plek waar je langs kunt komen om elkaar in alle rust te ontmoeten. Je kunt hier verschillende workshops en lessen volgen, zoals mini-lessen Qi Gong, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, Chinese en Japanse thee zetten en proeven. Al het weldadige uit het Oosten waar je rust en verbinding mee ervaart!

Mini-lessen Qi Gong & workshops thee proeven
Wil je iets nieuws te leren, bijzondere thee proeven of lekker bewegen en je lichaam en geest trainen? De Theetuin biedt een plek waar je je terug op jezelf kunt richten, rust kan ervaren en anderen kunt ontmoeten. Zo kun je je abonneren op de mini-lessen Qi Gong of meedoen aan leuke theeworkshops.

Agenda Theetuin
Ben je benieuwd wat er zoal georganiseerd wordt in de Theetuin? Aan het einde van de maand wordt het programma voor de volgende maand bekendgemaakt. Ga naar agenda om het maandprogramma van de Theetuin te bekijken.

Vrienden van de Theetuin

Je kunt vriend worden van de Theetuin door je aan te melden onderaan deze pagina. Als vriend krijg je maandelijks de theetuin-nieuwsbrief toegestuurd met de agenda en inspirerende korte artikelen over Chinese thee, Qi Gong, Traditionele Chinese geneeskunde & leven in overeenstemming met de seizoenen, korte filmpjes, tips en nog veel meer leuks. Er zijn geen kosten verbonden aan het vriend zijn van de Theetuin.

Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Of door een e-mail te sturen naar natasja@putizi.nl of bellen op 06-41543636.

En zo ziet de Virtuele Theetuin eruit. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Online ervaring niet nodig
Heb je geen ervaring met in levende lijve communiceren via internet, geen probleem. Het programma (Whereby) waarop de Theetuin draait is heel eenvoudig, gebruiks- en privacyvriendelijk. Je hoeft niks te downloaden of te installeren. Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt. Ik help je graag en doe er alles aan zodat we elkaar in de Theetuin kunnen ontmoeten!

Kopje thee?
Wil je graag eerst een keer thee met mij drinken en de online theetuin uitproberen? Dat kan ook, wees welkom. Je kunt me bellen of een mailtje sturen om af te spreken. Leuk om je te ontmoeten en samen thee te drinken! 

Je kunt me bereiken door een e-mail te sturen naar natasja@putizi.nl of bellen op 06-41543636.


Ik wens je alvast heel veel plezier in de Theetuin!
Wil je ook Vriend van de Theetuin worden? Dat kan met dit formulier: