theetuin

Virtuele Theetuin van Putizi


De Theetuin is een heerlijke plek waar je langs kunt komen om elkaar in alle rust te ontmoeten. Je kunt hier thee drinken en bijpraten, maar je kunt hier ook verschillende workshops en lessen volgen, zoals mini-lessen Qi Gong, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, Chinese en Japanse thee zetten en proeven. Al het weldadige uit het Oosten waar je rust en verbinding mee ervaart!


Mini-lessen Qi Gong & workshops thee proeven
Heb je behoefte mensen in een ontspannen en gemoedelijke sfeer te zien, iets nieuws te leren, bijzondere thee te proeven of lekker te bewegen en je lichaam en geest te trainen? De Theetuin biedt een plek waar je je terug op jezelf kunt richten, rust kan ervaren en anderen kunt ontmoeten. Zo kun je je abonneren op de mini-lessen Qi Gong of meedoen aan leuke theeworkshops.

Agenda Theetuin
Ben je benieuwd wat er zoal georganiseerd wordt in de Theetuin? Aan het einde van de maand wordt het programma voor de volgende maand bekendgemaakt. Ga naar agenda om het maandprogramma van de Theetuin te bekijken.

Vrienden van de Theetuin

De Theetuin is tot en met april vrij toegankelijk voor iedereen. Elke dag van de week kun je komen kijken of er toevallig iemand is in de virtuele Theetuin of afspreken met vrienden en familie voor een kopje thee & koffie. Je kunt ook vriend van de Theetuin worden door een e-mail te sturen naar natasja@putizi.nl. Je krijgt dan een uitnodiging om een eigen Tuinkamer aan te maken en het wachtwoord toegestuurd waarmee je de inlogpagina van de Theetuin kunt openen. Dit is de entree van de Theetuin. Er zijn geen kosten verbonden aan het vriend zijn van de Theetuin.

Wil je je aanmelden of heb je vragen over de theetuin? Je kunt me bereiken door een e-mail te sturen naar natasja@putizi.nl of bellen op 06-41543636.

Kopje thee?
Vanaf april ben ik elke week op dinsdag en donderdag van 10:30 tot 11:00 te vinden in de Theetuin. Wees welkom, leuk om je te ontmoeten en samen thee te drinken!

En zo ziet de Virtuele Theetuin eruit. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Online ervaring niet nodig
Heb je geen ervaring met in levende lijve communiceren via internet, geen probleem. Het programma (Whereby) waarop de Theetuin draait is heel eenvoudig, gebruiks- en privacyvriendelijk. Je hoeft niks te downloaden of te installeren. Je kunt altijd contact opnemen. Ik help je graag en doe er alles aan zodat we elkaar in de Theetuin kunnen ontmoeten!

Kom je er niet uit online? Je kunt altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar natasja@putizi.nl of door mij te bellen op 0641543636.

Inlog voor vrienden
Ben je vriend geworden van de Theetuin? Leuk! Welkom in deze heerlijke tuin! Ga naar “entree” of klik hier om direct in te loggen op deze pagina. Je leest hier alles over de Theetuin en het programma, vanuit deze pagina heb je ook na april toegang tot de virtuele Theetuin. Daarnaast worden hier filmpjes en informatie verzameld uit bijvoorbeeld de lessen en workshops. Een centrale plek dus waar je altijd langs kan komen voor inspiratie.

Heel veel plezier in de Theetuin!